Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Uğur'dar Edremit belediyesine ziyaret

Uğur

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'yı ziyaret etti. Karşılıklı fikir alış verişinde bulunulan ziyarette yürütülecek olan çalışmalar değerlendirildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’yı ziyaret etti. Karşılıklı fikir alış verişinde bulunulan ziyarette yürütülecek olan çalışmalar değerlendirildi.
Geç saatlerde olmasına rağmen Edremit Belediyesi’ne gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve beraberindekiler, Başkan Saka ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur’a Edremit’te hayata geçirmek istedikleri çalışmalarla ilgili bilgi verip, projeler ve taslaklar üzerinde birlikte değerlendirme yaptılar.
Saka, vatandaşa daha iyi, daha güzel hizmet sunabilmek için Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyon içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’da, Balıkesir’i bir bütün olarak değerlendirdiklerini belirterek, öncelikli ihtiyaçlardan başlayarak tüm ilçelere belirlenen program dahilin de hizmet götürmeye başladıklarını söyledi.
Ziyarette Edremit Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Ertaş, Mehmet Zeki Fidandal, BASKİ Körfez Şubesi Müdürü Ali Enisi Isparta, AK Parti Edremit İlçe Başkanı İsmail Doğdu ile AK Parti Edremit İlçe eski Başkanı Özkan Kostak’ta hazır bulundu.



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli